Het is toch vaak een wondertje als er weer iets zichtbaar wordt in de tuin. Gisteren deden we de ontdekking dat we de 1ste (en wellicht wel de laatste voor dit jaar?!?) appel in ons jonge appelboompje hebben hangen! Geweldig natuurlijk! Daarnaast vormen de druiventrossen zich in rap tempo. Om nog maar niet te spreken over de pompoenen. En dan de kleurtjes; de Portulaca’s genieten overdag van volop zon.

 APPEL tuin001

Zoals gezegd, zou ik vandaag weer een nieuwe versie aanleveren van een goedgevulde salade. Het zonnetje schijnt vandaag heerlijk, dus wat is er mooier dan een salade vrolijk gekleurd door rood/roze grapefruitpartjes!

De Vis Grapefruit Salade.

GARNALEN GRAPEFRUIT

Ingrediënten:

Een grapefruit ontdaan van schil en in partjes gepeld.

Een aantal plakjes gerookte zalm in kleine reepjes gesneden

Een bakje Hollandse garnaaltjes

Een halve courgette in kleine stukjes gesneden

Een beetje dille en peper

Een paar gehalveerde tomaatjes

Twee handjes gekookte, afgekoelde pasta

Sla (wat je maar in huis hebt)

Meng een aantal lepels yoghurt met een aantal lepels cocktailsaus als dressing.

Alles mixen maar en…klaar! Eet smakelijk!

Advertenties