COUSCOUSSALADE

Ik ben gek op couscous; het heeft zoveel mogelijkheden! Zie bijvoorbeeld het recept met gevulde paprika’s. Vanavond een koude versie van couscous; de couscous kip salade!

Ingrediënten:

Bereidt de couscous zoals op de verpakking staat.

Een kipfilet; in reepjes gesneden en gebraden met een snufje peper.

Halverwege een handje pijnboompitten toevoegen en laat deze kort mee garen.

Voeg nu de los gerulde couscous toe samen met een klontje boter en 2 eetlepels honing. Even goed door elkaar roeren totdat de boter gesmolten is.

Eventueel nog wat meer op smaak brengen met een handje geitenkaas en een snufje zout.

Haal hierna de pan van het vuur en laat het afkoelen.

Snij een paprika en een tomaat in kleine blokjes.

Meng nu het couscousmengsel met een half zakje slamelange, paprika en tomaatblokjes.

Eet smakelijk!

Advertenties