SALADE WEEK – VERSIE 3

COUSCOUSSALADE

Ik ben gek op couscous; het heeft zoveel mogelijkheden! Zie bijvoorbeeld het recept met gevulde paprika’s. Vanavond een koude versie van couscous; de couscous kip salade!

Ingrediënten:

Bereidt de couscous zoals op de verpakking staat.

Een kipfilet; in reepjes gesneden en gebraden met een snufje peper.

Halverwege een handje pijnboompitten toevoegen en laat deze kort mee garen.

Voeg nu de los gerulde couscous toe samen met een klontje boter en 2 eetlepels honing. Even goed door elkaar roeren totdat de boter gesmolten is.

Eventueel nog wat meer op smaak brengen met een handje geitenkaas en een snufje zout.

Haal hierna de pan van het vuur en laat het afkoelen.

Snij een paprika en een tomaat in kleine blokjes.

Meng nu het couscousmengsel met een half zakje slamelange, paprika en tomaatblokjes.

Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s