Riperkrite Tsiis

KAASITEM

Dankzij het aanbod van Kaasboer Siebren hebben we weer een heerlijk kaasje kunnen proberen tijdens de lunch, namelijk de Riperkrite Tsiis (vernoemd naar natuurgebied De Ripen bij Tijnje). Allereerst vond ik het al geweldig om een kaas in deze vorm aan te kunnen snijden. Ten tweede was het weer een heerlijke combi met het Waldkorn beschuitje. Een heerlijke romige kaas met een kruidencombinatie van bieslook, selderij en knoflook. Yummie…

Meer Recepten met Kaasboer Siebren kazen:

Landana Italiano

Griene Tsiis

Blije Geit

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s