Zoef, zoef…Supervers!

De mannen van Kaasboer Siebren hebben zichzelf weer overtroffen!

Ken je dat? Je hebt een pakje voorgesneden vleeswaren. Deze moet je meestal openknippen en omdat alles plakt aan de verpakking is het vaak nog een hele toer om het schaaltje vleeswaren eruit te krijgen. Een ander nadeel is dat de vleeswaren sneller uitdrogen doordat het zakje meestal niet meer goed te sluiten is. En weg is dus het hele idee achter je net vers gekochte vleeswaren 😦 !

Maar treur niet! De mannen van Kaasboer Siebren hebben hier een oplossing voor gevonden! Nu wilde ik je graag demonstreren aan de hand van een foto van een pakje voorgesneden kip aan ’t spit hoe super deze nieuwe verpakking is…tja, totdat ik de koelkast opentrok en er achter kwam dat manlief vanochtend de laatste plakjes kipfilet had verorberd en de verpakking inmiddels ergens in de vuilnisbak ligt!

Nu treft het dat het dinsdag is! Dinsdag, Kaasboer Siebren-dag! Gelukkig kan ik vanmiddag weer een nieuw pakje, of 2 pakjes vers gesneden kip aan ’t spit kopen! Je snapt het wel; er komt vanmiddag gewoon nog een update van dit bericht met een foto!

En zoals beloofd, hierbij de update!!! Het is toch een pakje kip aan ’t spit en een pakje gebraden gehakt geworden 😉 ! Kijk maar, snap je nu mijn tevredenheid met deze verpakking?!

SAMSUNG CSC

Voor de eigenaar en een medewerker was het ook het doel om de vleeswaren zelf te kunnen snijden en op een betere manier te verpakken. Zo kwamen ze op de hersluitbare freshpack. Simpel gezegd; een hersluitbare verpakking waarin de vleeswaren een betere versheid behouden.

En zo kom ik op de titel ‘Zoef, zoef…Supervers’. Want zo gaat het nu dus echt! Je scheurt een randje van het zakje af en je hebt toegang tot de zip druksluiting. Het schaaltje vleeswaren schuift heel eenvoudig uit het verpakkingszakje. En om het nog mooier te maken, worden de plakjes vleeswaren gescheiden door een laagje folie (nooit meer met je vingers hoeven ‘peuteren’ totdat je eindelijk 1 plakje los hebt van de andere 😉 )!

Wat ik zelf ook erg prettig vind, is dat de vleeswaren hierdoor langer houdbaar zijn geworden. En zeker met deze nieuwe verpakking, merk je ook na een week nog hoe mooi ‘smeuïg’ (is dit wel het goede woord in combinatie met de kipfilet??)  de gesneden kipfilet blijft!

Dus Kaasboer Siebren…ik ben om! Ik wil alleen nog maar ‘Zoef,zoef…Supervers’ 😉 !

8643_169841069853504_188971402_n

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s