Weer een stapje verder…

Lekker aan de klus… oef…voel het wel hoor… Spieren die je niet vaak voelt, zijn nu compleet in werking… Moe, maar iedere keer voldaan 😉 !

Dank je Hermien, dat je vandaag nog even de bramen geplukt hebt 😉 ! En zeker, dank je wel voor de tomaten 😉 !!!

We zien behoorlijk wat resultaat; van ‘geelachtige’ woonkamer, zijn we inmiddels beland in een wit frisse living 😉 ! Ruben, onze schilder, is lekker bezig 😉 ! Je herkent het al niet meer terug; alle deuren zijn inmiddels wit (eerder getooid in een ‘warme terracotta kleur’ ).

We hebben de keuken inmiddels ook voor het grootste gedeelte ‘ontmanteld’. Dat was eerst niet de bedoeling, maar oef…wat was alles smerig…Blehhh… 😦 …Geen andere keuze!

Wat een leuk nieuw buurtje 😉 ; we hadden al kennis gemaakt met moeder en dochter van schuin tegenover ons i.v.m. de paarden. Maar vandaag stond de overbuurvrouw ineens op de stoep met chocolaatjes om ons te verwelkomen! Wat ontzettend lief! Hoewel we natuurlijk zelf ook nog even bij de naaste buren kennis gaan maken, hebben we begin september ook al onze vuurdoop…oink… 😉 : de buurt-BBQ!0108 FOTO'S

Het weekend was ook bijzonder productief: de vloer eruit gehaald, een groot deel al onkruidvrij gemaakt, geschuurd, de trap schoongemaakt om geverfd en bekleed te kunnen worden en m’n begin gemaakt met de moestuin! Daar kwam ik nog wat verrassingen tegen! Altijd leuk! De bonen heb ik inmiddels verwijderd. Dit was ook wel nodig om überhaupt nog bij de rest te kunnen komen. Er zaten nog redelijk wat zwarte bessen verstopt. En zo kwam ik ook nog tomaten en courgetteplantjes tegen 😉 ! Allemaal vruchtdragend. Even kijken hoe ze het doen dit jaar. Jammer, dat de moestuin zo enorm verwilderd was (dat, terwijl het meeste begin dit jaar aangeplant is)…

Even pauze nemen zaterdag…vol bezweet…zuchtend… Dan is het toch wel erg leuk ook nog even bezoek te krijgen 😉 ! Bennie & Lindsay-Jane kwamen even kijken! Wat ontzettend gezellig! Dank jullie wel!!!

Wat was Bram vandaag weer de Lucky guy 😉 ! Het was vanavond wel even onder verdeeld in de ‘meisjes’ en de ‘jongens’. Bram mocht mee met baasje naar de bouwmarkt en vervolgens nog naar het nieuwe huisje! Hij zat prinsheerlijk op de bijrijderstoel in de auto!

VOORKAMER VERSCHIL

Dit weekend hebben ze weer even een top moment gehad! Uitgeteld kwamen ze thuis! We leren Lotte steeds beter kennen! Ohoh, wat is zij een clowntje..haahhh… Ze sprong bij aankomst bij het huisje direct uit de auto en weg was ze… Eerst schiet nog even je hart in je keel. Maar goed… we moeten daar ook een keer doorheen. We hoorden alleen maar ‘honden-schater-lachjes’ aan de andere kant van de coniferenhaag in het weiland van de buurman en een diertje heel hard heen en weer rennen. Ennn…ja hoor, alles was binnen aan materiaal, ik roep Lotte en daar komt ze…. Met een enorme glimlach op haar snoetje 😉 !!! Ze was zo heerlijk nat door het hoge gras in het weiland, maar ze had even zo heerlijk kunnen rondrennen en was ook echt gelukkig! Zo ontzettend leuk om te zien!!!

Al met al, we zijn lekker bezig..😉 !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s