Over

Een blog van een normale huisvrouw, die graag ook nog eens in de pen klimt. Welkom in al mijn verhalen over het gewone leven!

Welkom op deze pagina! Leuk dat je even een kijkje komt kijken!

Bewondering voor degene die in staat is zo frequent een bericht te plaatsen op zijn of haar blog! Ik ben toch nog van het ‘soort’ dat met grote regelmaat aan het einde van de week beseft dat ik totaal vergeten ben om foto’s te maken van een bepaalde gebeurtenis waarvan ik van te voren nog zooo stellig was te gaan schrijven… Bij mij zal je af en toe een stilte zien vallen op de pagina.

Toen ik 3 jaar geleden met deze pagina begon, woonden we nog gezellig in een nieuwbouwwijk in Tuk, Overijssel. Dat huis is inmiddels ingewisseld voor een klein boerderijtje op het Friese platteland. Hier hoop ik toch een heel nieuw ‘blog-verhaal’ te mogen schrijven.

Na een klein jaar kluswerk, tuinvernieuwing en achterstallig onderhoud, breekt nu langzaam aan de herfst weer aan en zal ik de uurtjes toch iets vaker voor mijn laptopscherm doorbrengen. Hopelijk kan ik jullie meenemen in mijn verhalen over het leven hier op onze mini boerderij, recepten, de avonturen van onze diertjes en ach ja… alle normale hedendaagse beslommeringen.

Ik hoop je vaker te mogen begroeten op deze pagina HomecookingbyTM! Heb je opmerkingen en/ of vragen? Let me know alsjeblieft!

Groetjes,

Tricia

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s